Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.shop.celzijaljubljana.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.shop.celzijaljubljana.si upravlja podjetje CELZIJA d.o.o.
Vsebine so avtorsko zaščitene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati!

Podatki o podjetju:

CELZIJA d.o.o., LJUBLJANA
Celestinova 1, 1000 Ljubljana
ID številka za DDV / VAT-ID: SI50266179
Matična številka: 5607973
info@celzijaljubljana.si

Podjetje CELZIJA d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani in vanje vključenih vsebin. Podjetje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Podjetje CELZIJA d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Obiskovalci lahko vsebine spletne strani uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja CELZIJA d.o.o. prepovedana.

Spletna trgovina www.shop.celzijaljubljana.si je je last podjetja CELZIJA d.o.o. Spletna trgovina ponuja naročilo izdelave tiskovin v digitalni in offset tehniki, sisteme za vizualno komunikacijo in grafično oblikovanje.
CELZIJA d.o.o., si prizadeva na svojih spletnih straneh zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo. Spletna trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan v tednu.

1. Registracija uporabnika

Vsak obiskovalec si lahko ogleda našo ponudbo in shranjuje izbrane izdelke na naročilnico, a le registriran in prijavljen uporabnik lahko opravi nakup ali shrani vsebino naročila za kasnejši nakup. Če želi, lahko po elektronski pošti prejema tudi naše novice, sporočila in ponudbe ugodnih nakupov.
Registrirani uporabniki (člani) so fizične ali pravne osebe, ki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Upravitelj spletne trgovine CELZIJA d.o.o., bo vse prejete podatke varoval skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.
Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

2. Naročanje v spletni trgovini

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Po oddaji naročila kupec-naročnik po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V njem so navedeni naročeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini rubrika-Moj račun. Kupoprodajna pogodba med podjetjem CELZIJA d.o.o. in kupcem-naročnikom je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo (sistem vam avtomatsko pošlje elektronsko sporočilo o statusu naročila).
Pogodba o nakupu je v tiskani obliki shranjena na sedežu podjetja, kupec lahko dostopa do nje preko potrditvenega elektronskega sporočila, ki ga je prejel ob oddaji naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo za oba udeleženca.
Dostavljene količine se lahko, v obliki manjka ali viška, razlikujejo od naročene količine za do 3 %. To vključuje tudi poškodovane ali tiskovine z napako, naslovnice, prilagojene kopije za nadaljnjo obdelavo, reze zgornjih in spodnjih listov, ki se nanašajo na izdelavo in se jih ne izločuje.

3. Cene

Vse cene objavljene v spletni trgovini vključujejo 22% DDV in so izražene v EUR. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Objavljene cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma pošiljanja, strošek dostave se prišteje v primeru izbire “dostava po pošti”.
Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

4. Dostava

Naročene izdelke lahko prevzamete osebno na sedežu podjetja CELZIJA d.o.o., Celestinova 1, 1000 Ljubljana ali pa  vam jih bomo odposlali po pošti v dogovorjenem roku. V kolikor to ne bo možno, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonsko in vam izdelke poslali v najkrajšem možnem času.
Dostavo za nas opravlja DPD. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo. V primeru drugačnega načina dostave je potreben predhoden dogovor.
Ko je vaše naročilo končano in odpremljeno, vam na vaš elektronski naslov in gsm pošljemo sledilno številko CH, s katero lahko sledite paketu.

5. Strošek dostave

Strošek dostave krije kupec in se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. Strošek dostave se prišteje nakupni ceni izbranega izdelka in je naveden na računu-naročilnici. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave velja za področje celotne Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije…
CELZIJA d.o.o., ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca in ne prevzema odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.
V primeru, da ob prevzemu pošiljke ugotovite, da je pošiljka oziroma embalaža fizično poškodovana, na to takoj opozorite uslužbenca Pošte Slovenije, kateri mora sprožiti postopek reklamacije. Reklamacijski zapisnik je osnova za izplačilo odškodnine za nastalo škodo.

Reklamacije

V primeru da z izdelkom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte print@celzijaljubljana.si ali telefona 01 563 15 91 ali 069 721 360.

Poiskali bomo najboljšo rešitev glede na vaše želje in naše zmožnosti. Izdelek vam bomo zamenjali, v kolikor pa to ne bo možno, vam bomo vrnili kupnino, vi pa nam izdelek.

Reklamacije upoštevamo v roku 8 delovnih dni od prejetja naročenega blaga.